google-site-verification=QcKk_7g1bImYk1Fgi2e5iNOyHIkrDRlpBNb3HEaqaYc Lirik Lagu Jawa Linda Ayu, Jihan Audy - Golek Bolo Tambah Konco - Lirik Lagu video
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Jawa Linda Ayu, Jihan Audy - Golek Bolo Tambah Konco

Aku nggolek konco, adoh-adoh neng jowo
Aku nggolek bolo, udu mung sandiwara
Sing penting jujur, ora mung waton ngawur
Ben tambah akur, men iso dadi sedulur

Ayo goyang bareng ben wak’e dewe ra spaneng
Penakne musike, ayo goyang rame-rame
Ngilangke stres ben dewe iso tambah fresh
Tenangke pikire men ra mikir utang wae

Mangan pecel lele, sambele sambel trasi
Senadyan aku wong kere kekancanku nomer siji
Aku karo kowe kabeh podo wae
Ojo sok mbedakne opo maneh nyepeleke

Urip mung sepisan ojo mbok gawe susah
Akehono lek kekancan ben ati iso bungah
Dolan numpak sepur, mulih numpak motor mabur
Ayo podo akur ben iso dadi sedulur

Aku nggolek konco, adoh-adoh neng jowo
Aku nggolek bolo, udu mung sandiwara
Sing penting jujur, ora mung waton ngawur
Ben tambah akur, men iso dadi sedulur

Ayo goyang bareng ben wak’e dewe ra spaneng
Penakne musike, ayo goyang rame-rame
Ngilangke stres ben dewe iso tambah fresh
Tenangke pikire men ra mikir utang wae

Aku nggolek konco, adoh-adoh neng jowo
Aku nggolek bolo, udu mung sandiwara
Sing penting jujur, ora mung waton ngawur
Ben tambah akur, men iso dadi sedulur

Ayo goyang bareng ben wak’e dewe ra spaneng
Penakne musike, ayo goyang rame-rame
Ngilangke stres ben dewe iso tambah fresh
Tenangke pikire men ra mikir utang wae

Golek bolo tambah konco, ora usah mikir bondo
Penting iso ngopi bareng, atine wes seneng
Ayo podo mrene kita joget rame-rame
Kumpul dadi siji seduluran saklawase

Pancen sandanganku iku koyo wong dalan
Yen wong sing ora ngerti aku dikiro preman
Senadyan ketok ndugal, aku dudu cah nakal
Aku mung cah selo sing niate golek konco

Aku nggolek konco, adoh-adoh neng jowo
Aku nggolek bolo, udu mung sandiwara
Sing penting jujur, ora mung waton ngawur
Ben tambah akur, men iso dadi sedulur

Ayo goyang bareng ben wak’e dewe ra spaneng
Penakne musike, ayo goyang rame-rame
Ngilangke stres ben dewe iso tambah fresh
Tenangke pikire men ra mikir utang wae