Lirik Lagu Jawa Nonna 3In1 - Ngenes Dadi Bojomu

mbok mbok mbok duh kepiye nasibku
nemu bojo kok soro uripku
wes ora tau sholat, karepe mung syahwat
karo seneng ngongkon minggat

pak pak pak kudu piye caramu
nduwe rabi kok nguras dunyamu
tak rewangi mbendino nyambi mburuh kerjo
yo sik kurang wae gawe blonjo

wes ra gelem ndungo tapi njalok urip mulyo
karepe mung ngopi santai happy sakbendino
wes ra iso ngaji senengane main judi
sungguh ngenes tenanan aku dadi bojomu

pancene biyen ku ngidam sliramu
mergo dipelet awakmu
salah kedaden aku sampe ngedol sawahku
gawe ragate sliramu mbandani kekarepanmu
sampek modal rabi lan nanggap orkes melayu 

mbok mbok mbok duh kepiye nasibku
nemu bojo kok soro uripku
wes ora tau sholat, karepe mung syahwat
karo seneng ngongkon minggat

pak pak pak kudu piye caramu
nduwe rabi kok nguras dunyamu
tak rewangi mbendino nyambi mburuh kerjo
yo sik kurang wae gawe blonjo

wes ra gelem ndungo tapi njalok urip mulyo
karepe mung ngopi santai happy sakbendino
wes ra iso ngaji senengane main judi
sungguh ngenes tenanan aku dadi bojomu

pancene biyen ku ngidam sliramu
mergo dipelet awakmu
salah kedaden aku sampe ngedol sawahku
gawe ragate sliramu mbandani kekarepanmu
sampek modal rabi lan nanggap orkes melayu

wes ra gelem ndungo tapi njalok mulyo
karepe mung santai ngopi sakbendino
wes ra iso ngaji pintere mung judi
ngenes temenan aku dadi bojomu

pancene biyen ku ngidam sliramu
mergo dipelet awakmu
salah kedaden aku sampe ngedol sawahku
gawe ragate sliramu mbandani kekarepanmu
sampek modal rabi lan nanggap orkes melayu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel