Lirik Lagu Jawa Nonna 3In1 - Prasasti Asmoro

sumpah i love you, aku padamu
neng njero ati iki ono gambar waru
raono liyane, yo mung kanggo kowe
sepenuh hati iki tak wenehne

i love you sayang, jangan menghilang
mbok tinggal aku dewe karo ayang-ayang
meski kowe tego gawe ati loro
ku simpan namamu ono ing prasasti asmoro

berawal dari sorot pandangan mata
lalu berkenalan dan saling bertukar nama
dan hari-hariku pun selalu memikirkannya
inikah yang disebut cinta pandangan pertama

selang waktu berlalu dan kita pun pacaran
kowe lan aku ngikat janji nalika tresnan
nanging nyatane janjimu amung ono lambe
kamu dan aku kudu pisah cukup mung semene 

naliko udan gerimis
kowe lan aku nangis, naliko pisahan
kepayung petengi mendung
ati kelayung-layung, tresnoku wurung

sumpah i love you, aku padamu
neng njero ati iki ono gambar waru
raono liyane, yo mung kanggo kowe
sepenuh hati iki tak wenehne

i love you sayang, jangan menghilang
mbok tinggal aku dewe karo ayang-ayang
meski kowe tego gawe ati loro
ku simpan namamu ono ing prasasti asmoro

selang waktu berlalu dan kita pun pacaran
kowe lan aku ngikat janji nalika tresnan
nanging nyatane janjimu amung ono lambe
kamu dan aku kudu pisah cukup mung semene

naliko udan gerimis
kowe lan aku nangis, naliko pisahan
kepayung petengi mendung
ati kelayung-layung, tresnoku wurung

sumpah i love you, aku padamu
neng njero ati iki ono gambar waru
raono liyane, yo mung kanggo kowe
sepenuh hati iki tak wenehne

i love you sayang, jangan menghilang
mbok tinggal aku dewe karo ayang-ayang
meski kowe tego gawe ati loro
ku simpan namamu ono ing prasasti asmoro

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel