Lirik Lagu Jawa Olivia Gunawan - Prei Sayang

Wis sue anggonmu ilang
Bareng ketemu wis mantenan
Yo wis ra tak gandoli
Yen pancen mbok tilap rabi
Tiwas kesel mbok semayani
Mergo ning kene aku akeh sing ngantri

Suwene lehmu ilang
Bareng ketok wis dadi manten
Janji mbok rabi aku
Jebul mbok preikne prei sayang

Yo wis pancen mekaten
Tak lelakne kowe dadi manten
Ora eling mbiyen ngomong sayang
Saikine cintaku kau buang

Tresnoku sing gede mbok campakne
Tiwas tak enteni kowe rabi ro liyane
Mending koe tak lalekne wae
Amargo aku karo koe wis prei sayang

Wis sue anggonmu ilang
Bareng ketemu wis mantenan
Tak lilo nadyan gelo nemen
Jano koe kecantol sinten

Yo wis ra tak gandoli
Yen pancen mbok tilap rabi
Tiwas kesel mbok semayani
Mergo ning kene aku akeh sing ngantri

Suwene lehmu ilang
Bareng ketok wis dadi manten
Janji mbok rabi aku
Jebul mbok preikne prei sayang

Yo wis pancen mekaten
Tak lelakne kowe dadi manten
Ora eling mbiyen ngomong sayang
Saikine cintaku kau buang

Tresnoku sing gede mbok campakne
Tiwas tak enteni kowe rabi ro liyane
Mending koe tak lalekne wae
Amargo aku karo koe wis prei sayang

Wis sue anggonmu ilang
Bareng ketemu wis mantenan
Tak lilo nadyan gelo nemen
Jano koe kecantol sinten

Yo wis ra tak gandoli
Yen pancen mbok tilap rabi
Tiwas kesel mbok semayani
Mergo ning kene aku akeh sing ngantri

Wis sue anggonmu ilang
Bareng ketemu wis mantenan
Tak lilo nadyan gelo nemen
Jano koe kecantol sinten

Yo wis ra tak gandoli
Yen pancen mbok tilap rabi
Tiwas kesel mbok semayani
Mergo ning kene aku akeh sing ngantri

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel