Lirik Lagu Jawa Suliyana Ketampel

Sun peluk riko ring ati
Pungkasane sing milu
Wis kadung isun kepilut nong welase
Sing kuoso mentas nyang loro

Kepilis rasane ati
Dong donge riko sing isun nduweni
Kepingin bareng selawase
Wurung nyanding pujane ati

Buru nak molo ketampel cicir leleran
Moto isun wis perih
Tangan isun sing biso nulis maning
Saikine sing biso di terusno mergo wis kesel

Nelongso mung biso nelongso isun
Sun terusno seje wektu
Sepurane

Sun peluk riko ring ati
Pungkasane sing milu
Wis kadung isun kepilut nong welase
Sing kuoso mentas nyang loro

Kepilis rasane ati
Dong donge riko sing isun nduweni
Kepingin bareng selawase
Wurung nyanding pujane ati

Buru nak molo ketampel cicir leleran
Moto isun wis perih
Tangan isun sing biso nulis maning
Saikine sing biso di terusno mergo wis kesel

Nelongso mung biso nelongso isun
Sun terusno seje wektu
Sepurane

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel