Lirik Lagu Jawa Suliyana - Ngelabur Langit

nabur uyah nong segoro
seng ono artine paran paran
podo koyo nglabur langit manasi geni
yo seng ono lekas putuse

koyo welas sun iki
nong riko nono putus putuse
podo koyo dene kendang di tabuh selisih
welas isun seng riko gape….

wes uwesss uwesss…
di nggo paran ngrageni manuk miber
nong kene.. isun..
duwe segudang welas duwe segudang asih
di nggo paran mageh golet liyane

nabur uyah nong segoro
seng ono artine paran paran
podo koyo nglabur langit manasi geni
yo seng ono lekas putuse

koyo welas sun iki
nong riko nono putus putuse
podo koyo dene kendang di tabuh selisih
welas isun seng riko gape….

wes uwesss uwesss…
di nggo paran ngrageni manuk miber
nong kene.. isun..
duwe segudang welas duwe segudang asih
di nggo paran mageh golet liyane

wes uwesss uwesss…
di nggo paran ngrageni manuk miber
nong kene.. isun..
duwe segudang welas duwe segudang asih
di nggo paran mageh golet liyane

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel