Lirik Lagu Jawa Tasya Rosmala - Mendem Kangen

abot rasane nandang kangen ati
mergo tresnoku sing gedi
tansah kelingan awan bengi

mung biso telfon marang sliramu
gawe tombo kangen rinduku
mergo adoh jarak sliramu

mendem kangen jroning atiku
soyo jeru mung telfon sliramu
mendem kangen pengen ketemu
nadyan sak kedep wes marem atiku

mendem kangen jroning atiku
nambah jeru mergo tresnoku
mendem kangen pengen ketemu
nadyan sedelo wes adem atiku 

abot rasane nandang kangen ati
mergo tresnoku sing gedi
tansah kelingan awan bengi

mung biso telfon marang sliramu
gawe tombo kangen rinduku
mergo adoh jarak sliramu

mendem kangen jroning atiku
soyo jeru mung telfon sliramu
mendem kangen pengen ketemu
nadyan sak kedep wes marem atiku

mendem kangen jroning atiku
nambah jeru mergo tresnoku
mendem kangen pengen ketemu
nadyan sedelo wes adem atiku
nadyan sedelo wes adem atiku

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel