Lirik Lagu Jawa Vita Alvia - Kegantengan

jan jane kurang opo to aku iki
bendino kowe gawe loro ati
opo kok padakne aku karo wedi
takdire dadi rusuhe dunyo iki

jan jane kurang opo to aku iki
bendino kowe gawe loro ati
opo kok padakne aku karo wedi
takdire dadi rusuhe dunyo iki

aku ngono ijek nduwe ati
iso ngguyu ugo iso mbenci
iluh mbrebes mili yen dilarani
padakne aku karo tebu
bare kok sesep kau buang aku
ora lilo dadi pacarmu

habis kau kencani aku
kini kau tak mau tahu
sengaja duakan aku
opo wes kegantengan rupamu 

habis kau kencani aku
kini kau tak mau tahu
sengaja duakan aku
opo wes kegantengan rupamu

jan jane kurang opo to aku iki
bendino kowe gawe loro ati
opo kok padakne aku karo wedi
takdire dadi rusuhe dunyo iki

aku ngono ijek nduwe ati, iso ngguyu ugo iso mbenci
iluh mbrebes mili yen dilarani
padakne aku karo tebu, bare kok sesep kau buang aku
ora lilo dadi pacarmu

habis kau kencani aku, kini kau tak mau tahu
sengaja duakan aku, opo wes kegantengan rupamu
habis kau kencani aku, kini kau tak mau tahu
sengaja duakan aku, opo wes kegantengan rupamu

habis kau kencani aku, kini kau tak mau tahu
sengaja duakan aku, opo wes kegantengan rupamu
habis kau kencani aku, kini kau tak mau tahu
sengaja duakan aku, opo wes kegantengan rupamu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel