Lirik Lagu Jawa Vita Alvia - Kopi Ireng

Kopi ireng sing kowe suguhno
Naliko tak pandeng ayange ra ono
Nadyan neng atiku kroso ono sing liyo
Panggah tak ombe kopi irengmu

Saat bali ora iso turu
Tak meremke malah sing ketok wajahmu
Enek opo kuwi ono njero kopi irengmu
Eling atiku marang sliramu

Entah kenapa aku ngombe kopi irengmu
Kroso kangen atiku
Opo kangen kopimu opo kangen sliramu
Opo kok pelet aku

Kopi ireng sing kowe suguhno
Yen tak pandeng ayange ra ono
Neng atiku kerosone liyo
Tak ombe aku malah dadi tresno

Aku bali rasani lali
Dadine kepelet kopi

Ra nyongko ngombe kopi irengmu
Naliko nggawe tresno atiku
Ra nyono ngombe kopi irengmu
Saiki aku dadi pacarmu

Kopi ireng sing kowe suguhno
Naliko tak pandeng ayange ra ono
Nadyan neng atiku kroso ono sing liyo
Panggah tak ombe kopi irengmu

Saat bali ora iso turu
Tak meremke malah sing ketok wajahmu
Enek opo kuwi ono njero kopi irengmu
Eling atiku marang sliramu

Entah kenapa aku ngombe kopi irengmu
Kroso kangen atiku
Opo kangen kopimu opo kangen sliramu
Opo kok pelet aku

Kopi ireng sing kowe suguhno
Yen tak pandeng ayange ra ono
Neng atiku kerosone liyo
Tak ombe aku malah dadi tresno

Aku bali rasani lali
Dadine kepelet kopi

Ra nyongko ngombe kopi irengmu
Naliko nggawe tresno atiku
Ra nyono ngombe kopi irengmu
Saiki aku dadi pacarmu

Ra nyongko ngombe kopi irengmu
Naliko nggawe tresno atiku
Ra nyono ngombe kopi irengmu
Saiki aku dadi pacarmu

Ra nyongko ngombe kopi irengmu
Naliko nggawe tresno atiku
Ra nyono ngombe kopi irengmu
Saiki aku dadi pacarmu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel