Lirik Lagu Jawa Vita Alvia - Nggrangsang

dung bingunge pikiran iki
ngerasakno lakune urip
arep takon takon nong sopo
sopo wong hang sedio nompo

nong anane urip gedigi
sun ngarepno welas hang nyoto
mugo ono wong biso nuntasno
ngentasno teko urip soro

nong bengi sepi noring wayah dalu
ademe angin hang mageh sun roso
sun ngarep ngarep kapan ndane biso
sun sing kari kesikso, sun sing kari nelongso

gedi cubo ugo wes sun labui
masio kegudo bakal sun adepi
kadung pingine biso keturutan
nemoni dalan padang, nemoni urip seneng nong ati 

dung bingunge pikiran iki
ngerasakno lakune urip
arep takon takon nong sopo
sopo wong hang sedio nompo

nong anane urip gedigi
sun ngarepno welas hang nyoto
mugo ono wong biso nuntasno
ngentasno teko urip soro

nong bengi sepi noring wayah dalu
ademe angin hang mageh sun roso
sun ngarep ngarep kapan ndane biso
sun sing kari kesikso, sun sing kari nelongso

gedi cubo ugo wes sun labui
masio kegudo bakal sun adepi
kadung pingine biso keturutan
nemoni dalan padang, nemoni urip seneng nong ati

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel