Lirik Eny Sagita - Taiwan Nagih Janji

Naliko budal tak pesen sing ati ati
Tunggunen tekaku bojoku sing tak tresnani
Kerjo rekoso wiwit isuk nganti bengi
Tak rewangi lembur lumayan nggo tambah gaji

Kerjoku ning Taiwan nganti meh telung tahun
Atiku kirim kabar gawe sirahku linglung
Jare bojoku seminggu ra bali
Jare bojoku wis seminggu ra bali

Lungo kerjoku kowe ngerti tak nggo sopo
Kabeh tak kirimke hasilku nyambut gawe
Tembung manismu ndadekke aku percoyo
Kowe wis janji ora bakal ngeliyo

Sak wis e aku bali lemes awakku iki
Aku mung dikabari bojoku durung bali
Sak wis e aku bali ngenes rasane ati
Bojo sing tak tresnani tego mblenjani janji

Kerjoku ning Taiwan nganti meh telung tahun
Atiku kirim kabar gawe sirahku linglung
Jare bojoku seminggu ra bali
Jare bojoku wis seminggu ra bali

Lungo kerjoku kowe ngerti tak nggo sopo
Kabeh tak kirimke hasilku nyambut gawe
Tembung manismu ndadekke aku percoyo
Kowe wis janji ora bakal ngeliyo

Sak wis e aku bali lemes awakku iki
Aku mung dikabari bojoku durung bali
Sak wis e aku bali ngenes rasane ati
Bojo sing tak tresnani tego mblenjani janji

Lelakon urip iki wis cukup tak lakoni
Ojo ono cerito Taiwan nagih janji..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel