Lirik Hetty Koes Endang - Cinta

Cinta lir ibarat kalangkang
Deukeut anggang bisa diatur ku urang
Cinta bisa ilang jeung nembongan
Repok jodo akhirna datang sorangan

(aduh aduh cinta) (aduh aduh cinta)
Cinta manjangkeun carita
(aduh aduh cinta) (aduh aduh cinta)
Cinta panjang lalakona

Cinta lir ibarat nu geulis
Gerah endah tinawur sewu mamanis
Cinta perlu jalan anu lueus
Sologoto kapakan diancam putus

(aduh aduh cinta) (aduh aduh cinta)
Cinta perlu pengorbanan
(aduh aduh cinta) (aduh aduh cinta)
Cinta perlu kasadaran

Cinta datangna teu kaharti
Gandrung liwung mikangen nu kapiati
Cinta matak anteung beurang peuting
Ngadak-ngadak dunya asa nu sorangan

(aduh aduh cinta) (aduh aduh cinta)
Cinta mangkak linggar endah
(aduh aduh cinta) (aduh aduh cinta)
Cinta kembangna kanyaan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel