Lirik Lagu Jawa Ilux Id - Ikhlas Lahir Batine

Yen pancen takdir uripku jodo karo kowe
wes tak pastekne ning njero ati selawase
senajan ati wes mantep lan podo yakine
aku tak tembung budal karo kowe

percoyo karo aku
ra bakal ngeloro atimu
lalekno tentang masa lalu
yo mung kowe sing ning njero atiku

tak sampekno ning angin wengi
sing tak anti-anti
tansah sesandingan
karo kowe selawase

matur suwun tak ucapne
wes ono ning ngkene
sampun ikhlas lahir batine
nerimo kahanan sing koyongene

yen pancen takdir uripku jodo karo kowe
wes tak pastekne ning njero ati selawase
senajan ati wes mantep lan podo yakine
aku tak tembung budal karo kowe

percoyo karo aku
ra bakal ngeloro atimu
lalekno tentang masa lalu
yo mung kowe sing ning njero atiku

tak sampekno ning angin wengi
sing tak anti-anti
tansah sesandingan
karo kowe selawase

matur suwun tak ucapne
wes ono ning ngkene
sampun ikhlas lahir batine
nerimo kahanan sing koyongene

tak sampekno ning angin wengi
sing tak anti-anti
tansah sesandingan
karo kowe selawase

matur suwun tak ucapne
wes ono ning ngkene
sampun ikhlas lahir batine
nerimo kahanan sing koyongene

sampun ikhlas lahir batine
nerimo kahanan sing koyongene

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel