Lirik Lagu Bahagia Syahiba Saufa - Putih Klawu

ileng jaman semono
kawitane isun ketemu riko
gawe janji keloro
podo podo njogo ati lan roso

susah lan seneng disonggo bareng
saiki mung biso ngangen

putih kelawu mage sun simpen
keneng sun sawange angger sun kangen
putih kelawu lambang cerito
demenane isun lan riko

susah lan seneng disonggo bareng
saiki mung biso ngangen

putih kelawu mage sun simpen
keneng sun sawange angger sun kangen
putih kelawu lambang cerito
demenane isun lan riko

putih kelawu mage sun simpen
keneng sun sawange angger sun kangen
putih kelawu lambang cerito
demenane isun lan riko

cukup di angen angen bae
simpenen selawase

putih kelawu lambang cerito
demenane isun lan riko

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel