Lirik Lagu Jawa Anggun Pramudita - Nono Artine

Percumo bain kadhung isun tangisi,
Mergo dikapakeno tetep sing ngerti..
Seprono seprene mung gedigi anane,
Welas isun nong riko koyo nono artine..

Sampek paran bain wis isun lakoni,
Gawe mbuktekaken welas sun hang suci..
Tapi yo tetep magih wong liyo hang dipilih,
Isun ono tapi yo sing riko gape..

Bangur isun menyang adoh teko riko,
Timbang sun nong kene mung disio sio..
Karuan sing weruh karuan sing ngerti,
Rasane parek koyo diobong ati..

Sun kepingin ngilang teko urip riko,
Yo wis isun buang welase hang ono..
Wis sun gawe lali nong jerone ati,
Sun anggep bain riko yo wis mati..

Haaa..
Hooo..
Haaa..

Percumo bain kadhung isun tangisi,
Mergo dikapakeno tetep sing ngerti..
Seprono seprene mung gedigi anane,
Welas isun nong riko koyo nono artine..

Sampek paran bain wis isun lakoni,
Gawe mbuktekaken welas sun hang suci..
Tapi yo tetep magih wong liyo hang dipilih,
Isun ono tapi yo sing riko gape..

Bangur isun menyang adoh teko riko,
Timbang sun nong kene mung disio sio..
Karuan sing weruh karuan sing ngerti,
Rasane parek koyo diobong ati..

Sun kepingin ngilang teko urip riko,
Yo wis isun buang welase hang ono..
Wis sun gawe lali nong jerone ati,
Sun anggep bain riko yo wis mati..

Bangur isun menyang adoh teko riko,
Timbang sun nong kene mung disio sio..
Karuan sing weruh karuan sing ngerti,
Rasane parek koyo diobong ati..

Sun kepingin ngilang teko urip riko,
Yo wis isun buang welase hang ono..
Wis sun gawe lali nong jerone ati,
Sun anggep bain riko yo wis mati..

Bangur isun menyang adoh teko riko,
Timbang sun nong kene mung disio sio..
Karuan sing weruh karuan sing ngerti..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel