Lirik Lagu Jawa Deviana Safara - Konco Dolan

tak akoni.. kowe kuwi..
nomer siji nang njerone ati..
esem guyumu.. solah tingkahmu..
tindak tandukmu nyenengke atiku..

tak tergantikan.. pesonamu..
istimewa di dalam hidupku..
cahaya bulan kan redup padam
saat dirimu tertawa riang..

mung biso nyawang ra biso nduweni
mergo sliramu konco ku dolan..
senajan nyawang wes marem ning ati
mergo kekancan andum katresnan..

tak tergantikan.. pesonamu..
istimewa di dalam hidupku..
cahaya bulan kan redup padam
saat dirimu tertawa riang..

mung biso nyawang ra biso nduweni
mergo sliramu konco ku dolan..
senajan nyawang wes marem ning ati
mergo kekancan andum katresnan..

mung biso nyawang ra biso nduweni
mergo sliramu konco ku dolan..
senajan nyawang wes marem ning ati
mergo kekancan andum katresnan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel