Lirik Lagu Jawa Eny Sagita - Balungan Kere

Biyen aku tau kelangan
Nganti saiki isih kelingan
Kowe seng tak anti anti
Bebrayan tekaning pati jebule mblenjani janji
Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan

Aku kerjo isuk sore nanging kowe sambat wae
Jaremu balungan kere
Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane

Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke
Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane Gusti
Senajan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Senajan balungan kere ora kendo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus seng penting wani terus
Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore nanging kowe sambat wae

Jaremu balungan kere
Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke
Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane Gusti

Senajan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah
Senajan atiku wes bubrah kandeli gone ibadah
Gusti seng paringi berkah

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel