Lirik Lagu Jawa Eny Sagita - Ngamen Apik Apik

neng suaro dicekeli hp
ojo lali wa kancane hahaha asolole

wong sugih amale kurang
mbesok yen mati nglundhung ning jurang
nek wong sugih amale gede
neng suargo mangan sate gule
neng suargo dicekeli hp, ojo lali wa kancane

dadi wong ayu ojo kemenyek
sampeyan ayu bakale tuek
nek wes tuek untune entek
untune entek ora tedas peyek
ra mangan tiwul karo iwak peyek

juminten kleleken klopo
dadi prawan ojo ngenyek joko
joko ngono mengandung vitamin
dudo rondo mengandung formalin
dudo rondo mengandung formalin 

tuku capar neng pasar senen
rejeki lancar senajan ngamen
kula ngamen ra nganggo omben omben
mugo ditanggap bapak presiden
mugo ditanggap bapak presiden, umpamane

wong sugih amale kurang
mbesok yen mati nglundhung ning jurang
nek wong sugih amale gede
neng suargo mangan sate gule
neng suargo dicekeli hp, ojo lali wa kancane hahaha

dadi wong ayu ojo kemenyek
sampeyan ayu bakale tuek
nek wes tuek untune entek
untune entek ora tedas peyek
ra mangan tiwul karo iwak peyek, sakno sakno

juminten kleleken klopo
dadi prawan ojo ngenyek joko
joko ngono mengandung vitamin
dudo rondo mengandung formalin
dudo rondo mengandung formalin

tuku capar neng pasar senen
rejeki lancar senajan ngamen
kula ngamen ra nganggo omben omben
mugo ditanggap bapak presiden, mugo ditanggap bapak presiden
mugo ditanggap bapak presiden, mugo ditanggap bapak presiden

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel