Lirik Lagu Jawa Eny Sagita - Rembulan

Rembulan ing wengi, tansah anyekseni
Endah paras manis, esem lan guyumu
Ginambar ing bathin, tan biso nglalekke
Yekti kangmas, ora ono liyane..

Tatapan netramu, nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahya ning rembulan, kalah klawan esemmu
Amung.. kangmas…

Howo ning njero bathin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo kangmas
Atiku mung kanggo kangmas..

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki.. bakal kasembadan..

Tatapan netramu, nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahya ning rembulan, kalah klawan esemmu
Amung.. kangmas…

Howo ning njero bathin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo kangmas
Atiku mung kanggo kangmas..

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki.. bakal kasembadan..

Howo ning njero bathin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo kangmas
Atiku mung kanggo kangmas..

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki.. bakal kasembadan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel