Lirik Lagu Jawa Eny Sagita - Sewates Kerjo

Kuat-kuatne atimu, nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu, senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu, ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Abot sanggane sing tak roso iki
Nganti kapan koyo ngene kahanane
Di rewangi kerjo rino kelawan wengi
Ninggalne anak lan bojone 
Lungaku iki, amung sewates kerjo

Kuat-kuatne atimu nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki amung sewates kerjo

Kuat-kuatne atimu, nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu, senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu, ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki, amung sewates kerjo

Kuat-kuatne atimu, nompo pacobanine gusti
Kudu tabahne atimu, senajan abot di lakoni
Sabar-sabarne sliramu, ngempet kangen jeroning dodo
Lungaku iki, amung sewates kerjo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel