Lirik Lagu Jawa Eny Sagita - Turumu Mireng

ojo kemlelet uripmu
ojo sok gengsi gayamu
urip sek nebeng wong tuwo
mbok bangga banggane, mbok pamer pamerne

jare kepengene sukses
jare kepengen dadi bos
tapi usahane males
raono prakteke, ko ngendi dalane

woy ndang tangio, turumu mireng
sukses kuwi kudu karo dilakoni
penuh perjuangan juga pengorbanan

woy ndang tangio, mimpimu kadohan
ojo seneng mengkhayal
kepengen dadi hebat neng ra gelem semangat
malah seneng curhat sambat 

turumu mireng, turumu mireng, turumu mireng
turumu mireng, turumu mireng, turumu mireng, turumu mireng

jare kepengene sukses
jare kepengen dadi bos
tapi usahane males
raono prakteke, ko ngendi dalane

woy ndang tangio, turumu mireng
sukses kuwi kudu karo dilakoni
penuh perjuangan juga pengorbanan

woy ndang tangio, mimpimu kadohan
ojo seneng mengkhayal
kepengen dadi hebat neng ra gelem semangat
malah seneng curhat sambat

woy ndang tangio, turumu mireng
sukses kuwi kudu karo dilakoni
penuh perjuangan juga pengorbanan

woy ndang tangio, mimpimu kadohan
ojo seneng mengkhayal
kepengen dadi hebat neng ra gelem semangat
malah seneng curhat sambat

turumu mireng, turumu mireng, turumu mireng
turumu mireng, turumu mireng, turumu mireng, turumu mireng

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel