Lirik Lagu Jawa Fadhil - Pasrah

wes cukup tak rasakno
aku dewe sing nelongso
mending aku lungo
ra ngaboti tresno
timbang moto iki
nangis saben bengi
aku loro ati

saiki garek getune
aku nyanding kowe
malah loro dewe
aku sing ngerasakne
tanpo kowe peduli
aku loro ati
sampek setengah mati

rasane putus harapan
aku koyok wong edan
bingung kepikiran
lontang lantung ning dalanan
jujur aku gak ngerti
piye kerepe ati
pasrah kulo gusti

wes cukup tak rasakno
aku dewe sing nelongso
mending aku lungo
ra ngaboti tresno
timbang moto iki
nangis saben bengi
aku loro ati

saiki garek getune
aku nyanding kowe
malah loro dewe
aku sing ngerasakne
tanpo kowe peduli
aku loro ati
sampek setengah mati

rasane putus harapan
aku koyok wong edan
bingung kepikiran
lontang lantung ning dalanan
jujur aku gak ngerti
piye kerepe ati
pasrah kulo gusti

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel