Lirik Lagu Jawa Happy Asmara - Andum Roso

Sadar aku seng keliru..
Pancen kabeh kui salah ku…
Ntresnani awak mu kui…
Kahanan mu wes karo wong liyo..

Remuk’e roso atiku…
Bent aku seng cukup nerimo…
Cuwone batin ku iki..
Aku ra iso nyanding awak mu…

Aku ra ngiro… opo seng tak roso…
Malah gawe.. atiku loro….

Aku lilo dadi seng kepiro..
Penting koe iso andum roso…
Aku lilo dadi seng kepiro…
Penting koe iso andum tresno…

Aku lilo dadi seng kepiro..
Penting koe iso andum roso…
Aku lilo dadi seng kepiro…
Penting koe iso andum tresno…

Remuk’e roso atiku…
Bent aku seng cukup nerimo…
Cuwone batin ku iki..
Aku ra iso nyanding awak mu…

Aku ra ngiro… opo seng tak roso…
Malah gawe.. atiku loro….

Aku lilo dadi seng kepiro..
Penteng koe iso andum roso…
Aku lilo dadi seng kepiro…
Penting koe iso andum tresno…

Aku lilo dadi seng kepiro..
Penteng koe iso andum roso…
Aku lilo dadi seng kepiro…
Penting koe iso andum tresno

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel