Lirik Lagu Jawa Ilux Id - Korban Cerai Wong Tuwo

Rumangsamu aku ra iso
Ngelakoni urip ijen tanpo awakmu
Nadyan sitik bayaranku kerjo
Cukup kanggo ngingoni anakku

Aku ra tego salah keputusanku
Ngorbanke nasib urip anakku

Ojo nyawang aku ilingo anakmu
Ojo mikiri aku sakne wae anakmu
Nadyan kowe lungo aku ora popo
Cah sing ra duwe duso
Korban cerai wong tuwo

Rumangsamu aku ra iso
Ngelakoni urip ijen tanpo awakmu
Nadyan sitik bayaranku kerjo
Cukup kanggo ngingoni anakku

Aku ra tego salah keputusanku
Ngorbanke nasib urip anakku

Ojo nyawang aku ilingo anakmu
Ojo mikiri aku sakne wae anakmu
Nadyan kowe lungo aku ora popo
Cah sing ra duwe duso
Korban cerai wong tuwo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel