Lirik Lagu Jawa Intan Chacha - Wegah Kelangan

Aku raiso ngapusi atiku iki
Aku raiso ngilangi tresnoku iki
Dipekso malah mung nyikso
Batin iki soyo nahan loro

Iseh utuh roso sayang ra iso ilang
Senajan suwe ra gandengan mergo kahanan
Atiku loro tenan
Jujur aku wegah kelangan

Sabaro sayang
Aku tetep berjuang
Percoyo sayang
Yen tresno iki ora iso ilang

Abot rasane aku kelangan kowe
Atiku rung iso ikhlas ngeculke
Opo wes ra ono
Dalan liyo nggo nyambung cerito

Ojo mbok anggep aku wes ora tresno
Roso iki tetep ono ra iso lungo
Tak simpen neng dodo
Aku janji ora bakal bedo

Iseh utuh roso sayang, raiso ilang
Senajan suwe ra gandengan mergo kahanan
Atiku loro tenan, jujur aku wegah kelangan

Sabaro sayang, aku tetep berjuang
Percoyo sayang, yen tresno iki ora iso ilang

Abot rasane aku kelangan koe, atiku rung iso ikhlas ngeculke
Opo wes ra ono dalan liyo nggo nyambung cerito
Ojo mbok anggep aku wes ora tresno, roso iki tetep ono, raiso lungo
Tak simpen neng dodo, aku janji ora bakal bedo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel