Lirik Lagu Jawa Jihan Audy - Bayem Eri

bayem erine kangen atine
pengene kowe teko neng kene
teklek kecemplung neng jero kalen
ketimbang bingung rasah golek aluwung balen

uwit gedang cacahe ono telu
cintaku terhalang brengose bapakmu
nyekel endas kiwo tengen yen digagas
kok rasane tambah kangen

uwit gedang cacahe ono telu
cintaku terhalang brengose bapakmu
nyekel endas kiwo tengen yen digagas
kok rasane tambah kangen

bayem erine kangen atine
pengene kowe teko neng kene
teklek kecemplung neng jero kalen
ketimbang bingung rasah golek aluwung balen

uwit gedang cacahe ono telu
cintaku terhalang brengose bapakmu
nyekel endas kiwo tengen yen digagas
kok rasane tambah kangen

uwit gedang cacahe ono telu
cintaku terhalang brengose bapakmu
nyekel endas kiwo tengen yen digagas
kok rasane tambah kangen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel