Lirik Lagu Jawa Jihan Audy - Di Jodohne

saiki aku mung nyawang
kowe gandeng wong liyo
nangis atiku nelongso
ra ngiro kowe di jodohno
                     
nelongso rasane nangis njerone ati
nganti pirang wektu biyen kowe tak barengi
jare janji suci sing luwes kepati
bakal urip bareng selawase nganti rabutmu mutih
                
yo wes ben wes tak lilakne
yen pancen iki dalane
sing apik kanggo kowe
ugo biso mulyo selawase
                    
sak tenane aku nangis sak njerone atiku
mergo kowe nompo di jodohno wong tuwomu
aku ra ngiro yen mburine 
sing nyanding kowe wong liyo
mergo aku ra sido dadi bojomu
                      
saiki aku mung nyawang
kowe gandeng wong liyo
nangis atiku nelongso
ra ngiro kowe di jodohno
                             
nelongso rasane nangis njerone ati
nganti pirang wektu biyen kowe tak barengi
jare janji suci sing luwes kepati
bakal urip bareng selawase nganti rabutmu mutih
               
yo wes ben wes tak lilakne 
yen pancen iki dalane
sing apik kanggo kowe 
ugo biso mulyo selawae
                         
sak tenane aku nangis sak njerone atiku
mergo kowe nompo di jodohno wong tuwomu
aku ra ngiro yen mburine  sing nyanding kowe wong liyo
mergo aku ra sido dadi bojomu

saiki aku mung nyawang
kowe gandeng wong liyo
nangis atiku nelongso
ra ngiro kowe di jodohne
                        
saiki aku mung nyawang
kowe gandeng wong liyo
nangis atiku nelongso
ra ngiro kowe di jodohno

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel