Lirik Lagu Jawa Jihan Audy - Kakean Harapan

opo kurang anggonku sayang
tresnomu saikine mblendrang
aku mung terimo harapan
yen ra gelem rabi yowes monggo salaman

tiwas ngenteni janjimu ngambang
amung sek kakehan harapan
tak golek sing ndang mantenan
kowe tak undang iso melu jagongan

iki tresno saktenane uwis tak gawe tenanan
mergo tresno iki udu amung bajakan, amung didol obralan
mung tresno pindah mrono mrene koyo kos-kosan

nanging kahanane janjimu amung ngambang
kesel anggonku ngenteni janji yen bakal mantenan
mending ngenteni bis timbang ngenteni harapan 

ngenteni kowe kakehan harapan
yowes mending saiki batal sayang

opo kurang anggonku sayang
tresnomu saikine mblendrang
aku mung terimo harapan
yen ra gelem rabi yowes monggo salaman

tiwas ngenteni janjimu ngambang
amung sek kakehan harapan
tak golek sing ndang mantenan
kowe tak undang iso melu jagongan

iki tresno saktenane uwis tak gawe tenanan
mergo tresno iki udu amung bajakan, amung didol obralan
mung tresno pindah mrono mrene koyo kos-kosan

nanging kahanane janjimu amung ngambang
kesel anggonku ngenteni janji yen bakal mantenan
mending ngenteni bis timbang ngenteni harapan

ngenteni kowe kakehan harapan
yowes mending saiki batal sayang

opo kurang anggonku sayang
tresnomu saikine mblendrang
aku mung terimo harapan
yen ra gelem rabi yowes monggo salaman

tiwas ngenteni janjimu ngambang
amung sek kakehan harapan
tak golek sing ndang mantenan
kowe tak undang iso melu jagongan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel