Lirik Lagu Jawa Jihan Audy - Konco Goyang

Pengen dadian nanging ati bimbang
Mending koncoan, ati tetep sayang
Selawase ora bakal kelangan
Dadi konco tansah bebarengan

Rasido dadi mending mung koncoan
Rasah kasmaran tiwas ati kelaran
Ati seneng dolan bebarengan
Krungu kendang dadi konco goyang

Begini rasanya falling in love di dada
Sama-sama takut ungkapkan cinta
Hati jadi tak tenang menyimpan rasa
Lebih baik kita berteman saja

Ngganti tak gowo njero ngimpi
Mepet berdua ngungkapne ati
Nangging njur sadar amung konco
Mending disimpen tresno
Nadyan tetep sayang lan ono roso

Naliko mepet kowe
Rasane awak koyok mumbul neng kayangan
Nanging di nikmati wae indahnya mung kekancan
Raono cemburu dolan bareng neng orkesan
Dadi konco goyang

Pengen dadian nanging ati bimbang
Mending koncoan, ati tetep sayang
Selawase ora bakal kelangan
Dadi konco tansah bebarengan

Rasido dadi mending mung koncoan
Rasah kasmaran tiwas ati kelaran
Ati seneng dolan bebarengan
Krungu kendang dadi konco goyang

Begini rasanya fallin in love di dada
Sama-sama takut ungkapkan cinta
Hati jadi tak tenang menyimpan rasa
Lebih baik kita berteman saja

Ngganti tak gowo njero ngimpi
Mepet berdua ngungkapne ati
Nanging njur sadar amung konco
Mending disimpen tresno
Nadyan tetep sayang lan ono roso

Naliko mepet kowe
Rasane koyok mumbul neng kayangan
Nangging di nikmati wae indahnya mung kekancan
Raono cemburu dolan bareng neng orkesan
Dadi konco goyang

Pengen dadian nanging ati bimbang
Mending koncoan, ati tetep sayang
Selawase ora bakal kelangan
Dadi konco tansah bebarengan

Rasido dadi mending mung koncoan
Rasah kasmaran tiwas ati kelaran
Ati seneng dolan bebarengan
Krungu kendang dadi konco goyang

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel