Lirik Lagu Jawa Jihan Audy - Mendem Tresno

sak uwise aku kenal ketemu karo sliramu
bayanganmu selalu nempel ono neng njero pikirku
ora iso tak lalekne tansah kelingan sliramu
pengen selalu ketemu
ngungkapne roso sing ono neng njero atiku

opo iki sing jenenge lagi ketaman asmoro
mangan aku ora enak
turuku ra biso nyenyak
wes tak coba ngelalekne
malah tansoyo kelingan
aku lagi kasmaran
kepencut kowe sing nggawe aku kedanan

aku lagi mendem trsno
karo kowe sing nggawe ati iki kesengsem
saben dino mung mesam mesem
kelingan sliramu sing nggawe rontok atiku

rasane ora karuan
papat dadi siji nompo ono neng njero pikiran
tiap menit pingin sesandingan
nempel koyo prangko
lengket kulit koyo premen karet

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel