Lirik Lagu Jawa Jihan Audy - Prei Kanan Kiri

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasaning ati

Yen wes tresno maju, lurus prei kanan kiri
Yen wes tresno abot, entheng kudu di lakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Yen pancen jodo ra nyawang bondo donyo
Podo tresnane nompo anane lan nrimo

Ra usah kesuwen ndang nyebar undangan
Dirameni dangdutan podo lungguh jejer
Neng mantenan

Yen pancen tresno rasah kakean haluan
Ra usah ragu mergo kahanan
Prei kanan kiri

Ucapne janji yen sido mantenan
Lan bakal bebrayan
Rasah menggak menggok
Jodomu mesti tekan

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasaning ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresno abot entheng kudu di lakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Yen pancen jodo ra nyawang bondo donyo
Podo tresnane nompo anane lan nrimo
Ra usah kesuwen ndang nyebar undangan
Dirameni dangdutan podo lungguh jejer
Neng mantenan

Yen pancen tresno rasah kakean haluan
Ra usah ragu mergo kahanan
Prei kanan kiri

Ucapne janji yen sido mantenan
Lan bakal bebrayan
Rasah menggak menggok
Jodomu mesti tekan

Yen wes tresno paite kopi rasane legi
Yen wes tresno rasane koyo ngimpi
Nadyan kahanan tetep dilakoni
Mepet kowe wes adem rasaning ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri
Yen wes tresno abot entheng kudu di lakoni
Ra usah menggok lan nyawang mburi
Ati mantep bakal sido rabi

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel