Lirik Lagu Jawa Jihan Audy - Tresno Suci

Dalan iki dadi saksi endah tresnaku 
Yen sira kelingan marang janji setyaku
Aku ugo eling janji kangmas wong bagus
Janji tresna suci ra bakal kangmas blenjani 

Endahing katresnan kaya erlipe lintang 
Cahyaning rembulan sumunar langit Magetan 
Kanggo sira kangmas enteni teka lungaku
Nadyan adoh paran bakal bali kanggo sliramu

Duh kangmas aku tresna sliramu
Ra bakal aku nyidrani janjiku
Amung sira duh kangmas wong bagus
Mapan manteb ana jero atiku 

Dalan iki dadi saksi endah tresnaku 
Yen sira kelingan marang janji setyaku
Aku ugo eling janji kangmas wong bagus
Janji tresna suci ra bakal kangmas blenjani

Endahing katrenan kaya kerlipe lintang
Cahyaning rembulan sumunar langit Magetan
Kanggo sira kangmas enteni teka lungaku
Nadyan adoh paran bakal bali kanggo sliramu

Duh kangmas aku tresna sliramu
Ra bakal aku nyidrani janjiku 
Amung sira duh kangmas wong bagus
Mapan manteb ana jero atiku

Duh kangmas aku tresna sliramu 
Ra bakal aku nyidrani janjiku
Amung sira duh kangmas wong bagus
Mapan manteb ana jero atiku

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel