Lirik Lagu Jawa Jihan Audy - Wes Ra Jodone

tak tompo kabeh keputusanmu
yen kuwi dari karepmu
misah tali tresnoku
gawe tatu atiku

wes garise mung cukup semene
nali tresno karo kowe
lilo kudu tak lilakne
kudu tak terimo yen pancen iki dalane

tak kuatne atiku
senajan remuk batinku
yen pancene kowe du jodoku
iki kahanan, wes lalekno aku

ra ngiro kowe ninggalke aku
wes raono tresno ning njero atimu
rungokno jerit tangis atiku
iki kahanan, wes lalekno aku 

tak tompo kabeh keputusanmu yen kuwi dari karepmu
misah tali tresnoku, gawe tatu atiku
wes garise mung cukup semene nali tresno karo kowe
lilo kudu tak lilakne, kudu tak terimo yen pancen iki dalane

tak kuatne atiku, senajan remuk batinku
yen pancene kowe du jodoku, iki kahanan, wes lalekno aku

ra ngiro kowe ninggalke aku, wes raono tresno ning njero atimu
rungokno jerit tangis atiku, iki kahanan, wes lalekno aku
ra ngiro kowe ninggalke aku, wes raono tresno ning njero atimu
rungokno jerit tangis atiku, iki kahanan, wes lalekno aku, iki kahanan, wes lalekno aku

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel