Lirik Lagu Jawa Kirara Meychan - Jalaran Kulino

Pertama ketemu gojekan bareng
Jawil-jawilan
Tak anggep konco, podo liyane

Ra pernah terbayang lahirnya cinta
Di dalam hati
Iki jenenge cinta yang tumbuh
Jalaran kulino

Aku ra ngiro koyo ngene
Hidup tanpamu aku rela

Karepe bibirku meh matur
Aku tresno kowe ngertio wong ayu
Nanging roso iki
Tak simpen ono jero dodoku

Ning pinggir pesisire pantai
Aku ngelamun bayangke sliramu
Iso sesandingan ning pelaminan
Kowe karo aku

Ra pernah terbayang lahirnya cinta di dalam hati
Iki jenenge cinta yang tumbuh jalaran kulino

Aku ra ngiro koyo ngene
Hidup tanpamu aku rela

Karepe bibirku meh matur
Aku tresno kowe ngertio wong ayu
Nanging roso iki
Tak simpen ono jero dodoku

Ning pinggir pesisire pantai
Aku ngelamun bayangke sliramu
Iso sesandingan ning pelaminan
Kowe karo aku

Karepe bibirku meh matur
Aku tresno kowe ngertio wong ayu
Nanging roso iki
Tak simpen ono jero dodoku

Ning pinggir pesisire pantai
Aku ngelamun bayangke sliramu
Iso sesandingan ning pelaminan
Kowe karo aku

Iso sesandingan ning pelaminan
Kowe karo aku

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel