Lirik Lagu Jawa Lilis Darawangi - Prei Pacaran

Ngenes rasane ati Nyawang konco bara'an
Wes podho kabeh mantenan
Mumet rasane Bendino di takone
Jare tonggo tonggo Umurku wes tuo
Nanging kog rong nduwe gandengan

Mulai saiki aku pengen prei pacaran
Urip sesandingan marang dirimu sayang
Janjiku iki bakal tak lakoni
Ora mung ono neng lathi

Prei pacaran gek ndang di sahkan
Kita bersama duduk di pelaminan
Menajalin satu hubungan yang sakral
Kita Berdua...........

Mulai saiki aku pengen prei pacaran
Urip sesandingan marang dirimu sayang
Janjiku iki bakal tak lakoni
Ora mung ono neng lathi

Prei pacaran gek ndang di sahkan
Kita bersama duduk di pelaminan
Menajalin satu hubungan yang sakral
Kita berdua.......

[Musik]

Ngenes rasane ati Nyawang konco bara'an
Wes podho kabeh mantenan
Mumet rasane Bendino di takone
Jare tonggo tonggo Umurku wes tuo
Nanging kog rong nduwe gandengan

Mulai saiki aku pengen prei pacaran
Urip sesandingan marang dirimu sayang
Janjiku iki bakal tak lakoni
Ora mung ono neng lathi

Prei pacaran gek ndang di sahkan
Kita bersama duduk di pelaminan
Menajalin satu hubungan yang sakral
Kita Berdua...........

Mulai saiki aku pengen prei pacaran
Urip sesandingan marang dirimu sayang
Janjiku iki bakal tak lakoni
Ora mung ono neng lathi

Prei pacaran gek ndang di sahkan
Kita bersama duduk di pelaminan
Menajalin satu hubungan yang sakral
Kita berdua.......

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel