Lirik Lagu Jawa Mala Agatha - Teman Rasa Kencan

Aku Uduk opo-opo ning njero atimu
Konco mesra opo meneh konco turu
Mendem cinta remok angger lorone atiku
Aku spaneng kowe malah nguya nguyu

Tak trimo opo sing mbok karepake
Kowe karo aku pancen wes dudu jodone
Aku punya sayang kau anggap aku teman
Ternyata cintaku bertepuk sebelah tangan

Aku punya rindu kau campakkan hatiku
Aku punya sayang engkau sia-siakan
Atiku kadong wes terlanjur sayang
Banyakku berkorban endinge engkau tinggalkan

Aku Uduk opo-opo ning njero atimu
Konco mesra opo meneh konco turu
Mendem cinta remok angger lorone atiku
Aku spaneng kowe malah nguya nguyu

Tak trimo opo sing mbok karepake
Kowe karo aku pancen wes dudu jodone
Aku punya sayang kau anggap aku teman
Ternyata cintaku bertepuk sebelah tangan

Aku punya rindu kau campakkan hatiku
Aku punya sayang engkau sia-siakan
Atiku kadong wes terlanjur sayang
Banyakku berkorban endinge engkau tinggalkan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel