Lirik Lagu Jawa Mala Agatha - Wegah Adoh

percoyo sayang awak dewe ndang ketemu
yen koe kangen meremke mripatmu
mbayangne aku ono ning sandingmu
tak ucap kata “ku sayang kamu”

ning kene sayang tansah tak jogo ati
ora kepaling pengen golek ganti
kepekso adoh amergo kahanan
nanging tansah tak jogo tresno

syalalalala lalala
syalalalala lalala

lilakne sayang amergo lungoku
yen pancen kudu nerimo sepi uripmu
sing sabar sayang kudu dilakoni
senajan adoh ora luntur tresno iki

biarlah rindu tumbuh adanya dan kita tetap menjaga cinta
pastikan kita seirama, cinta kita tak dapat dipisahkan
bila saja ku mampu terbang, detik ini ku kan melayang
ku hadir untukmu di sana, merajut kasih berdua

percoyo sayang awak dewe ndang ketemu
yen koe kangen meremke mripatmu
mbayangne aku ono ning sandingmu
tak ucap kata “ku sayang kamu”

ning kene sayang tansah tak jogo ati
ora kepaling pengen golek ganti
kepekso adoh amergo kahanan
nanging tansah tak jogo tresno

syalalalala lalala
syalalalala lalala

lilakne sayang amergo lungoku
yen pancen kudu nerimo sepi uripmu
sing sabar sayang kudu dilakoni
senajan adoh ora luntur tresno iki

percoyo sayang awak dewe ndang ketemu
yen koe kangen meremke mripatmu
mbayangne aku ono ning sandingmu
tak ucap kata “ku sayang kamu”

ning kene sayang tansah tak jogo ati
ora kepaling pengen golek ganti
kepekso adoh amergo kahanan
nanging tansah tak jogo tresno

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel