Lirik Lagu Jawa Nella Kharisma - Dadi Mantan

Kowe pacarane karo aku
Tapi lapo kok nikahe karo wong liyo
Kowe sering ngajak aku kencan
Nyapo wong liyo sing lungguh ning pelaminan

Pacaran jare nganti nikahan
Tapi nyapo aku sing mbok kek i undangan
Ndisek aku sing paling kok sayang
Nanging saiki diriku yang jadi mantan

Tego tenan dirimu meninggalkan aku
Sial tenan nasibku
Opo kowe sepaneng medot katresnan iki?
Kowe seneng aku sing mati

Kowe pacarane karo aku
Tapi lapo kok nikahe karo wong liyo
Kowe sering ngajak aku kencan
Nyapo wong liyo sing lungguh ning pelaminan

Pacaran jare nganti nikahan
Tapi nyapo aku sing mbok kek i undangan
Ndisek aku sing paling kok sayang
Nanging saiki diriku yang jadi mantan

Tego tenan dirimu meninggalkan aku
Sial tenan nasibku
Opo kowe sepaneng medot katresnan iki?
Kowe seneng aku sing mati

Tego tenan dirimu meninggalkan aku
Sial tenan nasibku
Opo kowe sepaneng medot katresnan iki?
Kowe seneng aku sing mati

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel