Lirik Lagu Jawa Nella Kharisma - Dalan Tresno

kelingan ketemu kowe pisanan
atiku rasane deg degan
mung kahanan gawe aku mbukak dalan
omongan karo kowe jak kenalan
                 
suwe - suwe mandek ngobrol ning hp,an
gemati ngelengke turu lan mangan
kadang curhat seng gawe baper- baperan
suyo kenal soyo cedak tuwok tresno
                            
kepisan ngajak dolan
mlaku - mlaku goncengan
sak dowone dalanan
wani mesra - mesra an
                
kok kowe seng arep dadi pacarku
mergo kowe tresno aku lan kowe
kowe yo mesra karo awakku
duwe roso sayang marang aku
                     
dino iki aku ngomong tresno sayang
kepingin kowe ngisi ning atiku
jebul jawabmu gelem karo aku
akhirnya kita pacaran
                           
 kepisan ngajak dolan     
mlaku - mlaku goncengan     
sak dowone dalanan
wani mesra - mesra an
                                
kok kowe seng arep dadi pacarku
mergo kowe tresno aku lan kowe
kowe yo mesra karo awakku    
duwe roso sayang marang aku    
                              
dino iki aku ngomong tresno sayang
kepingin kowe ngisi ning atiku
jebul jawabmu gelem karo aku
akhirnya kita pacaran       
                             
kowe seng arep dadi pacarku
mergo kowe tresno aku lan kowe
kowe yo mesra karo awakku    
duwe roso sayang marang aku    
                              
dino iki aku ngomong tresno sayang
kepingin kowe ngisi ning atiku
jebul jawabmu gelem karo aku
akhirnya kita pacaran    

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel