Lirik Lagu Jawa Nella Kharisma - Prei Sayang

wes suwe anggonmu ilang
bareng ketemu wes mantenan
tak lilo nadyan gelo nemen
jane kowe kecantol sinten

yo wes ra tak gandoli
yen pancen mbok tilap rabi
tiwas kesel mbok semayoni
mergo nang kene aku akeh sing ngantri

wes suwe anggonmu ilang, bareng ketemu wes mantenan
tak lilo nadyan gelo nemen, jane kowe kecantol sinten
yo wes ra tak gandoli, yen pancen mbok tilap rabi
tiwas kesel mbok semayoni, mergo nang kene aku akeh sing ngantri

suwene leh mu ilang, bareng ketok wes dadi manten
janji mbok rabi aku, jebul mbok prekne prei sayang
yo wes pancen mekaten, tak lilakne kowe dadi manten
ora eling mbiyen ngomong sayang, saikine cintaku kau buang

tresnoku sing gede mbok campakke
tiwas tak enteni kowe rabi ro liyane
mending kowe tak lalikne wae
amergo aku karo kowe wes prei sayang

wes suwe anggonmu ilang, bareng ketemu wes mantenan
tak lilo nadyan gelo nemen, jane kowe kecantol sinten
yo wes ra tak gandoli, yen pancen mbok tilap rabi
tiwas kesel mbok semayoni, mergo nang kene aku akeh sing ngantri

wes suwe anggonmu ilang, bareng ketemu wes mantenan
tak lilo nadyan gelo nemen, jane kowe kecantol sinten
yo wes ra tak gandoli, yen pancen mbok tilap rabi
tiwas kesel mbok semayoni, mergo nang kene aku akeh sing ngantri

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel