Lirik Lagu Jawa Nindy Claudya - Wegah Rujuk

ngerti koyo ngene
ra perlu kepethuk karo kowe
isone mung mangkelne
njalukmu menang dewe

wes ra usah wae
aku wegah rujuk karo kowe
lambemu mencla mencle
sak senengmu dewe

yen ngerti koyo ngene
aku ora bakal rene
kepetok karo kowe
ra ono perubahane

pengenmu menang dewe
aku terus mok salahne
wes ra usah wae
aku wegah rujuk karo kowe 

ngerti koyo ngene ra perlu kepethuk karo kowe
isone mung mangkelne, njalukmu menang dewe
wes ra usah wae, aku wegah rujuk karo kowe
lambemu mencla mencle, sak senengmu dewe

yen ngerti koyo ngene aku ora bakal rene
kepetok karo kowe ra ono perubahane
pengenmu menang dewe, aku terus mok salahne
wes ra usah wae, aku wegah rujuk karo kowe

yen ngerti koyo ngene aku ora bakal rene
kepetok karo kowe ra ono perubahane
pengenmu menang dewe, aku terus mok salahne
wes semene ae, aku wegah rujuk karo kowe

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel