Lirik Lagu Jawa Nonny Sagita - Tresno Doyo Doyo

jenengmu tangise gumantung ing dodo
ora bakal aku iki ngelalekno
janji tresno kog ucap jaman semono
luntur kabeh raono restu wong tuwo

tak tompo pacoban iki kanthi ikhlas ati
saiki katonne sliramu wis mukti
mencoba mengikhlaskan
hanya bisa berteman..

cintaku yang hilang yang slalu ku perjuangkan
tak bisa memilikinya hanya sekedar memandang
tresno doyo – doyo ngalor ngidul dipamerno
saikine uwis luntur mergo itungan jowo

jenengmu tangise gumantung ing dodo
ora bakal aku iki ngelalekno
janji tresno kok ucap jaman semono
luntur kabeh ra ono restu wong tuwo

tak tompo pacoban iki kanthi ikhlas ati
saiki katone sliramu wis mukti
mencoba mengikhlaskan
hanya bisa berteman

cintaku yang hilang yang selalu ku perjuangkan
tak bisa memilikinya hanya sekedar memandang
tresno doyo doyo ngalor ngidul di pamerno
saikine uwis luntur mergo itungan jowo

cintaku yang hilang yang selalu ku perjuangkan
tak bisa memilikinya hanya sekedar memandang
tresno doyo doyo ngalor ngidul di pamerno
saikine uwis luntur mergo itungan jowo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel