Lirik Lagu Jawa Pendhoza - Ulat Peteng

ayo ngguyu sing sumringah
ojo gawe atimu susah
jelasno to karepmu, ojo mecucu

ora tau iso ngguyu
opo maneh mesem ro aku
ulat peteng sabendino
kui sing tak tompo

saben dolan karo koe, stelmu rupo mesengut
opo due masalah ning ngomah
tak takoni ra dijawab, diguyoni malah nesu
opo pancen genah due masalah

ojo ngaca rupamu ning banyu butheg
ben rumangsa sliramu mung gawe bunek 

ayo ngguyu sing sumringah, ojo gawe atimu susah
jelasno to karepmu, ojo mecucu
ora tau iso ngguyu, opo maneh mesem ro aku
ulat peteng sabendino kui sing tak tompo

koe kok mbingungku aku, gawe aku serba kliru
opo aku due salah, omongo ora masalah
yen kui mung mergo luwe, ayo koe tak jajakke
ameh njaluk opo wae yo wes mesti tak tukokke

saiki piye karepe, tak manut koe dalane
supaya iso bareng bareng sak lawase
yen koe ngene, aku yo melu ngene
yen koe ngono, aku yo melu ngono
sing penting tentrem adem ayem uripe

ayo ngguyu sing sumringah, ojo gawe atimu susah
jelasno to karepmu, ojo mecucu
ora tau iso ngguyu, opo maneh mesem ro aku
ulat peteng sabendino kui sing tak tompo

ayo ngguyu sing sumringah (sing sumringah), ojo gawe atimu susah
jelasno to karepmu, ojo mecucu (ojo mecucu)
ora tau iso ngguyu, opo maneh mesem ro aku
ulat peteng sabendino kui sing tak tompo, sing tak tompo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel