Lirik Lagu Jawa Popo Gingsul - Icik Icik

Sak iki okeh jamane wong cilek koyo wong gede
Seng penteng wani tampilane
Ora isin jepret jepret unggah foto gawe status
Asal di komen di like wes cukup

Celuk celuk papa mama
Padahal urunge bojo
Gawemu mejomblo kabehane
Lali omah lan wong tuwo
Ora iling karo duso
Seng penting atine wes lego

Icik icik ipaduwe
Bocah cilik okeh gawe
Ojo sepenakke dewe

Icik icik ipaduwe
Bocah cilik okeh gawe
Ojo sepenake dewe

Sak iki pancen jamane teknologi wis canggih
Dadine disalah gunakke
Uwis jarang bocah cilik tuku manisan ning warung
Sak iki tuku kuota paketan

Sitik sitik nyekel hp
Sefie selfie monyong lambe
Dadi podo mrihatinke

Dinasehati wong tuwo,
malah podo ra per coyo
Dadine podo sengsoro

Icik icik ipaduwe
Bocah cilik okeh gawe
Ojo sepenakke dewe

Icik icik ipaduwe
Bocah cilik okeh gawe
Ojo sepenake dewe

Wong tuwo kudu sering merhatekne
Prilaku bocah karo konco koncone
Sak iki uwes pancen edan jamane
Supoyo bocah ora kleru dalane

Icik icik ipaduwe
Bocah cilik okeh gawe
Ojo sepenakke dewe

Icik icik ipaduwe
Bocah cilik okeh gawe
Ojo sepenake dewe

Icik icik ipaduwe
Bocah cilik okeh gawe
Ojo sepenakke dewe

Icik icik ipaduwe
Bocah cilik okeh gawe
Ojo sepenake dewe

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel