Lirik Lagu Jawa Prigel Pangayu - Jagat Tresno

Binarung Sworo Angin
Lan Jemblegur Ombak Segoro
Ngelingake Sliramu
Kang Tansah Tak Tresno

Lintang Semburat Ing Tawang
Ning Langit Sinare Gumebyar
Ngancani Sepiku
Kumlayang Ngamboro

Ning Angin Tak Titipne
Gedine Roso Tresno
Sepi Tanpo Sliramu
Koyo Godong Garing
Kang Mabur Lelimengan

Pinginku Sesandingan
Makantar Geni asmoro
Biso Madangi Sukmo
Lan Tombo Kasmaran
Jiwo Kalbu Jagad Tresno

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel