Lirik Lagu Jawa Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu

dalane cerito aku ro koe
wis akeh tantangane
urip bareng karo koe
mesti ono godane

nanging koe mesti sabar
dinggo aku atimu jembar
ora mundur nggonmu nandur
tresna ro aku ratau luntur

seka opo atimu kui
kuate ngungkuli wesi
seka opo atimu kui
ngadek jejeg sedajan tak larani

saiki tresnaku yo mung nggo koe
tak pasrahke kabeh sak ragane
aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku

mung sewu siji wong koyo koe
rabakal tak sia-siake
muga aku ro koe iso tekan sak lawase

seka opo atimu kui
kuate ngungkuli wesi
seka opo atimu kui
ngadek jejeg sedajan tak larani

saiki tresnaku yo mung nggo koe
tak pasrahke kabeh sak ragane
aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku

wutuh rasaku iki nggo sliramu
rabakal ngelarani atimu
muga aku ro koe iso tekan sak lawase

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel