Lirik Lagu Jawa Suliyana - Isun Kangen

wes cukup rasakno kangen iki
raino bengi mung bareng sepi
sepi sing nono riko, sing nono esem riko
mung biso netes banyu moto

takdir hang nentukaken sun ketemu riko
takdir hang nentukaken pisah ambi riko
tapi sing sun getuni masiyo mung sedelo
biso bareng ambi riko

isun kangen, isun kangen
nong dino idno koyo hang sun liwati
isun kangen, isun kangen
nong jerune welas hang sun duweni

sing kerungu kabare
sedino mandeg rasane dunyo 

takdir hang nentukaken sun ketemu riko
takdir hang nentukaken pisah ambi riko
tapi sing sun getuni masiyo mung sedelo
biso bareng ambi riko

isun kangen, isun kangen, nong dino dino koyo hang sun liwati
isun kangen, isun kangen, nong jerune welas hang sun duweni
sing kerungu kabare sedino mandeg rasane dunyo

isun kangen, isun kangen, nong dino dino koyo hang sun liwati
isun kangen, isun kangen, nong jerune welas hang sun duweni
sing kerungu kabare sedino mandeg rasane dunyo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel