Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Ewoh

ewoh isun ngembeti riko
hang soyo suwi soyo ngregetno
akeh penjaluke tapi mung kanan
moso kudu kelaksan

yo sing bejaji nong karepe
sing dadi kan mikir kesele
salah sithik ngembule temenanan
nggarahi kepikiran

dudu mergo isun perhitungan
ati iki hang sing tahan
wis sing imbang
ambi pengorbanan

abete riko sing ngeman eman
koyo sing mageh kelangan
mulane percumo
mending sun deweken

yo sing bejaji nong karepe
sing dadi kan mikir kesele
salah sithik ngembule temenanan
nggarahi kepikiran

dudu mergo isun perhitungan
ati iki hang sing tahan
wis sing imbang
ambi pengorbanan

abete riko sing ngeman eman
koyo sing mageh kelangan
mulane percumo
mending sun deweken

dudu mergo isun perhitungan
ati iki hang sing tahan
wis sing imbang
ambi pengorbanan

abete riko sing ngeman eman
koyo sing mageh kelangan
mulane percumo
mending sun deweken

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel