Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Gendeng Selisih

Aju kapan bisane isun
Ngethem wungkul atin riko
Dung separone magih
Gandolan nyang ati liyane

Kurang lemes tah awak iki
Ngemong alur atin riko
Kari kari yo kari
Sun koyok wong kelangan rai

Gendeng selisih rasa rasane
Sun demeni sing di imbangi
Keseron isun ngangeni riko
Hang diangen demen wong liyo

Gendeng selisih rasa rasane
Sun demeni sing di imbangi
Keseron isun ngangeni riko
Hang diangen demen wong liyo

Gendeng selisih rasa rasane
Sun demeni sing di imbangi
Keseron isun ngangeni riko
Hang diangen demen wong liyo

Gendeng selisih rasa rasane
Sun demeni sing di imbangi
Keseron isun ngangeni riko
Hang diangen demen wong liyo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel