Lirik Lagu Jawa Syahiba Saufa - Gerajagan Banyuwangi

Gerajagan Banyuwangi
raono bengi sing tau sepi
lanang wadon hang nekani
ngilangaken susahe ati

lungguh ring pasir-pasiran
sembur-semburan geredhoan
bisik-bisik semayanan
lanang wadon uber-uberan

gandheng tangan ring pinggiran
pinggir pesisir gerajagan
bisik-bisik semayanan
matri janji urip bareng

sir-siran ambi gendhangan
gending asli banyuwangian

lungguh ring pasir-pasiran
sembur-semburan geredhoan
bisik-bisik semayanan
lanang wadon uber-uberan

gandheng tangan ring pinggiran
pinggir pesisir gerajagan
bisik-bisik semayanan
matri janji urip bareng

sir-siran ambi gendhangan
gending asli banyuwangian

gerajagan banyuwangi
raono dino sing tau sepi
lanang wadon hang nekani
ngilangaken susahe ati

lanang wadon hang nekani
ngilangaken susahe ati

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel